Cam4Ultimate live cams, gratis seksams, 24/7 seks » back to CAM4

Klantenservice

Als je vragen hebt met betrekking tot je account, rekening, wachtwoord of tegen een technisch probleem aan loopt, kijk dan op onze hulppagina's en veelgestelde vragen.

Nieuw bij cam4ultimate.net?

Welkom bij cam4ultimate.net, de populairste website voor live camleden! Je kunt met amateur acteurs/actrices chatten of met echte pornosterren terwijl je via de webcam naar ze kijkt. De chats en video's op Cam4Ultimate zijn live (tenzij je een vooraf opgenomen show hebt geselecteerd), zodat je kunt chatten met de acteur/actrice en hem of haar kunt zien terugchatten en alleen voor jou kunt zien optreden!

Hieronder tref je enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen met het gebruik van cam4ultimate.net en antwoorden op de meeste veelgestelde vragen. Neem bij vragen of kwesties gerust contact op met de rechtstreekse ondersteuning van de klantenservice.

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van Cam4Ultimate. Onze klantenservice heeft een aantal van de meest gestelde vragen samengesteld. Als je het antwoord op een van je vragen of kwesties niet vindt, neem dan contact op met onze klantenservice om direct antwoord te krijgen.

Klantenservice

Als je nog andere vragen hebt die hier niet beantwoord zijn of als je een technisch probleem ehbt, staat onze klantenservice 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om je te helpen.

Klantenservice rekening

    Wij bieden discrete facturatie voor onze klanten. Mocht je besluiten om naar een van de duidelijk aangegeven betaalde diensten te gaan, zal je rekeningafschrift een van de volgende opties tonen:
  • ccbill.com
  • ECHST.NET
  • EPOCH.COM *ICFTECHNOL
  • PayPal *ICFTECH
  • SEGPAY.COM*FCIINC

Sluit je account

Als je niet volledig tevreden bent met je Cam4Ultimate-ervaring, kun je je account hier sluiten. Je account kan op elk moment in de toekomst opnieuw worden geactiveerd.

Meer hulp nodig?

Live ondersteuning

Klik hier om te chatten met ons ondersteuningsteam.